A kaj bi jest mela? Tole!

En malo bolj chick flick post (moškim bo pač dolgočasen). Ampak tole bi imela, če bi čebula obula Prada čevelj ...

1. Oversize pulover Zara, v bež barvi ofkors. Ne, ni primeren samo za izležavanje na kavču namesto termoforja, ampak je kot nalašč za jesensko ulično šetnjo. V mrzlem jutru te prijetno pogreje, vintage vzorec, kakršnega so včasih štrikale naše mame, pa je še vedno nadkul. Mora bit baggy? Ja! Sam ne pol rečt, da prazna vreča ne stoji pokonc.


2. Pepermintovo uro Crystal Quartz, ki je videti sveže, kot da bi se po njej pretakal Blejski vintgar. Verjetno še posebno fino izpade v kombinaciji s pastelno sivimi in belim toni. In zagorelo poltjo, ki se je ravnokar vrnila z morja. Wanted!

 
3. Burberryjev orientalski plašč iz nekaj let stare kolekcije, za katerega bi Wintourjeva najbrž rekla "so last year". V resnici je zimzelen kot Shakespeare. Bolj kot smrekov gozd na sosednjem hribu. Cena? Nekaj tisoč funtov. Vsaj sanje so še vedno đabe.


4. Prstanček Luminous Fern ali ljubim zlato. No, prav, lahko je tudi fejk, ki ga za par dolarjev dobiš na eBayju. Zdaj so že tako izpopolnjeni, da niti ne opaziš razlike (dokler se ne tuširaš z njim). In ne, ni se ti treba udeležiti poročnega sprevoda. Vseeno pa ni greh, če si malce bling ring! 


5. Srajčko z našitkom na ramenih. Njene sestrske kose vsake toliko prodajajo v H&M-u. S črnimi čipkami high fashion, ampak v resnici vseuporabna. Lahko jo oblečeš za v teater, za na kofe s kolegico, razgovor za službo ali potovanje z letalom. Air France ali Adria Airways. Ni važno. Povsod vžge! Kot letalski motor ob vzletu s piste.


6. Supergice New Balance. Za moje pojme najlepša cestna obutev iz netekaške kategorije. N kot Naklo. Ali bolje: N kot najjače. Še pri Niku bi najbrž rekli: Just do it!

Fotografije: www.pinterest.com

Komentarji

Priljubljene objave